daarenfrnoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Velkomstmateriale til nye børn

Velkommen til nye børn og forældre i vuggestuen

(Se længere nede om velkommen til børnehavebørn)

Kære familie.

Hjertelig velkommen til vores vuggestue.

Vi ved at vuggestuen, er det lille barns debut på livet væk fra familien og vi har stor forståelse for, at det kan være svært, for mor og far, at aflevere til ukendte voksne. Heldigvis kommer I og jeres barn snart til at kende jeres nye voksne og børnene på stuen.

Vi vil give alle vores små nye børn en god oplevelse og det kan vi lykkes med sammen med jer, når I er blevet trygge ved os.

Vi forventer at I bruger nogle dage på jeres barns start i vuggestuen. Vi hjælpes ad og aftaler individuelt, hvornår det er godt at I efterlader jeres barn i en kortere periode. Et almindeligt indkøringsforløb forløber over nogle dage og I aftaler med stuens personale, hvordan I gradvist trækker jer ud. Vi får jeres telefonnumre, og vi aftaler hvor længe I skal være væk fra barnet og hvornår vi skal ringe efter jer.

I aftaler på stuen, hvad I skal medbringe til barnet den allerførste dag og I skal udfylde et kartotekskort, så vi kan få fat i jer.

For at vi hurtigt kan lære jeres barn at kende vil vi bede jer om at beskrive jeres barn, samt orientere os om de oplysninger, som handler om søvn, mad, trøst, yndlingssange, sutter, krammedyr og så videre. I får det I skal udfylde, når I kommer.

I får en god mulighed for at jeres barn kan danne venskaber med de andre børn, børnene skal jo følges ad i mange år, først i børnehuset og måske endda i skolen.

Vi holder også forældremøder, så I forældre kan få mulighed for at mødes.

Vi glæder os så meget til at lære jer og, ikke mindst, jeres barn at kende.

 

Kære forældre til børn der skal starte i børnehave.

Lige som i vuggestuen, er det muligt at bruge nogle dage på at starte, når man skal starte i børnehave. Alle aftaler skal laves på jeres nye stue, så jeres barns stue ved hvad der er vigtigt om jer og så jeres barn ved, at de voksne har lavet gode aftaler.

I får også mulighed for at beskrive jeres barn på skrift, I får det udleveret I skal bruge, når I starter.

Vi glæder os til at lære jer, og ikke mindst jeres barn, at kende.

 

Venlig hilsen og på gensyn i Frederiksberg Sogns Børnehus

 

Til kommende forældre med snarlig opstart:

I vil modtage mail fra os ca. 14 dages før start, med de relevante informationer om placering i huset og om hvilke ting I skal medbringe. Vi har forskellige dokumenter, som I får til udfyldelse. Bl.a har vi et papir, hvor vi beder jer om at beskrive jeres barn og hvilke særlige ting vi skal vide, for at sikre størst trivsel for netop jeres barn.

Hvis I ikke har været på besøg endnu, er I velkomne til det. I kan ringe og aftale besøg og få en rundvisning.

Vi glæder os til at møde jer og til at lære jer at kende. 

 

 Besøgsordning.

 Det er blevet muligt at komme på besøg i børnehuset, i op til  måned før den reelle startdag.

Det er en besøgsordning, som alle institutioner tilbyder.

Besøgsordningen går ud på at I som familie kan komme på besøg og opleve hvordan børnehuset fungerer. I vil kunne opleve pulsen i huset og fornemme hvilke rytmer vi har. Tanken er, at I som forældre får mulighed for at opleve børnehuset, før I skal aflevere jeres barn første gang. Når I forældre er trygge, er det meget nemmere at for jer, og for os, at skabe en god start for jeres barn. I forårs- og sommerperioden vil besøget fortgå udendørs på legepladsen.

På besøget besøger I ikke jeres kommende stue, I møder ikke nødvendigvis jeres kommende stue-pædagog, men I får en oplevelse af hvordan vi er sammen med børnene.

Det er selvfølgelig muligt at stille spørgsmål, men da medarbejderen har andre børn, er det begrænset hvor meget samtale og konkrete snakke vi kan tilbyde. Derimod når I skal starte indkøring, er der tid til jeres spørgsmål, som alle er vigtige og som vi gerne svarer på, også selvom I synes I spørger dumt. Vi synes ikke I spørger dumt, og vi vil hellere have at I spørger, så I bliver afklarede, og at I ikke bekymrer jer unødigt. Alle spørgsmål er velkomne.

Vores besøgsdage er om onsdagen kl 9:30 - 10:30

Vi mødes i Havestuen Bredegade nr.11, hvor en mindre børnegruppe har en leg eller en samling. I sommerperioden vil vi mødes på legepladsen.

I skal melde jer til, så vi ved hvor mange gæster vi får.

Ring til: Tulle: 29917302 Eller Mette: 24497687

På gensyn i Børnehuset