daarenfrnoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Syge børn

Syge børn modtages ikke i børnehuset.
 
Hvis der er tvivl, så kontakt lægen. Hvis børnene bliver syge, mens de er i børnehuset, kontakter vi selvfølgelig forældrene. Sørg derfor altid for at give besked, hvis I ikke er at træffe på normal vis. Vær altid sikre på at børnehuset har de nødvendige oplysninger - f.eks. på kartotekssedlen.
Om syge børn kan man generelt sige, at de har krav på stille og rolige omgivelser og behov for at have en voksen omkring sig. Disse behov kan vi ikke dække i børnehuset.
Børnene må kunne følge den daglige rytme, må kunne komme ud at lege, tage med på ture og være med i andre planlagte aktiviteter.
Barnet modtages i institutionen, når det er under medicinsk behandling, det forudsættes dog, at barnet er feber- og smittefri og har det godt.
BRUG AF TERMOMETER OG MEDICINGIVNING:
Af hensyn til børn og personale, benyttes ikke termometer / øretermometer. Vurderer personalet at barnet er sygt, vil personalet tage kontakt til forældrene. Børn der kan få feberkramper er selvfølgelig undtaget fra termometerreglen, i så fald medbringer forældrene termometer og tydelig anvisning på hvordan personalet skal forholde sig.
Vi understreger, at børnehuset ikke på nogen måde er forpligtet til at give medicin. Skal dit barn have medicin, anbefaler vi, at I beder lægen ordinere medicinen morgen og aften, så forældrene selv kan give barnet medicinen hjemme.
Undtaget herfra er kronisk medicinbehov, hvor der aftales individuelt og der skal være tydelig skriftlig anvisning fra lægen med oplysning om medicinens art, barnets navn og med tydelig ordineret dosis.
Ved undtagelser henvender forældrene sig til leder og laver en aftale vedrørende medicin og andet.
Leder sørger for at videregive informationer og instrukser til personalet.
 
Bestyrelsen har valgt at bruge vejledningen fra www.sygeboern.dk.
 
Hvis uheldet er ude:
Små børn falder og slår sig, det er sjældent alvorligt, men HVIS det skulle ske at vi skal på skadestuen, ringer vi selvfølgelig til jer, så vi kan mødes derhenne.

Venlig hilsen
Personalet