daarenfrnoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

besøgsordning

Det er blevet muligt at komme på besøg i børnehuset, i op til 1 måneder før den reelle startdag.

Det er en ny besøgsordning, som alle institutioner vil tilbyde i fremtiden.

Besøgsordningen går ud på at I som familie kan komme på besøg og opleve hvordan børnehuset fungerer. I vil kunne opleve pulsen i huset og fornemme hvilke rytmer vi har. Tanken er, at I som forældre får mulighed for at opleve børnehuset, før I skal aflevere jeres barn første gang. Når I forældre er trygge, er det meget nemmere at for jer, og for os, at skabe en god start for jeres barn.

På besøget besøger I ikke jeres kommende stue, I møder ikke nødvendigvis jeres kommende stue-pædagog, men I får en oplevelse af hvordan vi er sammen med børnene.

Det er selvfølgelig muligt at stille spørgsmål, men da medarbejderen har andre børn, er det begrænset hvor meget samtale og konkrete snakke vi kan tilbyde. Derimod når I skal starte indkøring, er der tid til jeres spørgsmål, som alle er vigtige og som vi gerne svarer på, også selvom I synes I spørger dumt. Vi synes ikke I spørger dumt, og vi vil hellere have at I spørger, så I bliver afklarede, og at I bekymrer jer unødigt. Alle spørgsmål er velkomne.

Vores besøgsdage er om onsdagen kl 9:30 - 10:30

Vi mødes i Havestuen Bredegade nr.11, hvor en mindre børnegruppe har en leg eller en samling. Om sommeren vil vi oftest være ude på vores legeplads

I skal melde jer til, så vi ved hvor mange gæster vi får.

Ring til: Tulle: 29917302 Eller Mette: 24497687

På gensyn i Børnehuset

 

"Du kan læse mere om ordningen ved at læse den vedhæftede pdf-fil herunder"