Vores produktionskøkken fremstiller dagligt al den mad, som børnene spiser. Der er fire måltider, nemlig: Morgenmad, mellemmåltid, frokost og mellemmåltid.
Bortset fra rugbrødet, bages det meste af det brød der bliver serveret.
Retterne tilpasses børnene, fx laves gryderettsklassikere som kalvefrikasse med hakket kalv i stedet for kalv i tern
Opskrifterne vælges både i det danske og i det udenlandske køkken. De fordeles på madplaner der gentages hver 6 uge. For at sikre at sæsonens råvarer udnyttes mest muligt skiftes der hver halve år mellem sommer og vinterplaner. Der kan forekomme afvigelser fra planerne hvis leverandøren har haft et særlig godt tilbud. Menuerne ligger mindst 1 uge frem på hjemmesiden og kan ses ved at klikke på den enkelte uges menu.
Vi lægger vægt på at maden laves fra bunden når det er muligt, at økologi bliver prioriteret og at råvarerne bliver udnyttet så madspild undgås. Indkøbenes økologi procent for hele 2017 var 91,8% i hele 2018 ligger den på 92,2% og i første halvdel af 2019 er den på 91,4%. det næste større projekt bliver at tænke bæredygtighed ind i alt hvad vi foretager os i køkkenet. research og gradvis implementering vil finde sted i løbet af 2020 og 2021
Velbekommen