daarenfrnoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Køkkenet

kokVores produktionskøkken fremstiller dagligt al den mad, som børnene spiser. Der er fire måltider, nemlig: Morgenmad, mellemmåltid, frokost og mellemmåltid.

Bortset fra rugbrødet, bages det meste af det brød der bliver serveret. 

Vi lægger vægt på at maden laves fra bunden når det er muligt, at økologi bliver prioriteret og at råvarerne bliver udnyttet så madspild undgås.

Retterne tilpasses børnene, fx laves kalvefrikasse således: lys sovs med hakket kalvekød i et fad og dampet blomkål, gulerod og ærter i et andet fad.

Opskrifterne vælges både i det danske og idet udenlandske køkken. De fordeles på madplaner der gentages hver 6 uge. For at sikre at sæsonens råvarer udnyttes mest muligt skiftes der hver halve år mellem sommer og vinterplaner. Der kan forekomme afvigelser fra planerne hvis leverandøren har haft et særlig godt tilbud.